Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

10.09.2024 14:35

Global Teacher Prize Ukraine: обирайте народного вчителя року на порталі Дія.Освіта

fb930031-e1c7-48c1-99fe-8e7e2e94d040.jpg

Global Teacher Prize Ukraine — одна з найпрестижніших національних премій, яка відзначає досягнення педагогів у розвитку української освіти. На порталі Дія.Освіта вперше проведуть опитування в категорії «Вибір українців».

Українці обиратимуть народного вчителя серед 10 фіналістів — це педагоги та педагогині, які використовують штучний інтелект, гейміфікацію, працюють із дітьми на тимчасово окупованих територіях та створюють власні методики викладання. Знайомтеся з унікальними історіями вчителів на порталі Дія.Освіта.

Переможці та фіналісти отримають кошти на здійснення професійних мрій та проєктів, а також представляють Україну на міжнародній арені.

⏰ Встигніть зробити свій вибір до 1 жовтня включно за посиланням — https://osvita.diia.gov.ua/global-teacher-prize-2024

Премію для видатних учителів Global Teacher Prize Ukraine організує Освіторія за підтримки Міністерство освіти і науки України, Міністерства цифрової трансформації України, Дія.Освіта, KSE Foundation, Talents for Ukraine, Uklon та книгарні «Сенс», а також ЮНІСЕФ Україна, який у межах премії підтримує спеціальну номінацію «Дошкілля». Група 1+1 media є генеральним медіапартнером, платформа кіно і телебачення Київстар ТБ та Громадське радіо забезпечують інформаційну підтримку премії Global Teacher Prize Ukraine.

#Міністерство цифрової трансформації України