Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

18.07.2024 13:22

До програми EGAP долучилися Херсонська, Хмельницька та Сумська області

6698ecb9b4bf0__Мінцифра.png

🇺🇦 Цифрових проєктів у регіонах стане більше: EGAP розширює підтримку на Херсонську, Хмельницьку та Сумську області

Продовжуємо цифровізувати регіони та впроваджувати ще більше проєктів, які спрощуватимуть життя українців на місцях. Мінцифра, Фонд Східна Європа, Сумська, Хмельницька та Херсонська ОВА підписали Меморандум про співпрацю в реалізації програми міжнародної технічної допомоги «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)».

Меморандум передбачає: 
📎 розробку цифрових стратегій та програм інформатизації
📎 запровадження електронних послуг 
📎 автоматизацію ЦНАП
📎 впровадження електронного урядування та електронної демократії

У межах EGAP у Сумській, Хмельницькій та Херсонській областях виберуть пілотні громади, які впроваджуватимуть цифрові проєкти для підвищення ефективності роботи влади та покращення доступності послуг для громадян.

Нагадаємо, до EGAP раніше долучилися Волинська, Вінницька, Дніпропетровська, Луганська, Одеська, Чернігівська області. У межах програми в громадах модернізують та відбудовують ЦНАПи, розширюють перелік та якість надання офлайн-послуг, а також упроваджують інструменти електронної демократії та STEM-лабораторії.

Дякуємо Уряду Швейцарії та Фонду Східна Європа за постійну підтримку у впровадженні цифрових проєктів 🤝🏻

Програма «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) фінансується Урядом Швейцарії і виконується Фондом Східна Європа.

#Мінцифра