Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

24.10.2024 08:06

Відповідає Пенсійний фонд України

5e723c12-387f-4479-a2ff-daed4cced787.jpg

❓Від яких організацій та в які терміни при призначенні / перерахунку житлових субсидій Пенсійний фонд України отримує інформацію про розмір платежів та ціни на послуги?

💡 Житлові субсидії призначаються Пенсійним фондом України з урахуванням інформації, отриманої від організацій-надавачів послуг: виконавців комунальних послуг, управителів багатоквартирних будинків, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків / житлово-будівельних кооперативів.

ℹ️ Відомості про розмір внесків / платежів на оплату витрат на управління багатоквартирним будинком, про суму простроченої понад три місяці заборгованості з оплати витрат на управління багатоквартирним будинком надаються управителями, об’єднаннями на запити органів Пенсійного фонду України.

🗂️ Крім того, інформація про зміни: ціни на послугу, розмір внесків / платежів, форми управління багатоквартирним будинком надається управителями, об’єднаннями до органів Фонду протягом 5 календарних днів з дати прийняття відповідних рішень (із зазначенням підстав таких змін та поданням документів, що їх підтверджують).

#Пенсійний фонд України