Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

21.10.2024 11:47

Паролі – це ключі до наших даних, тому важливо розуміти не тільки, як правильно їх створювати, а й знати, як правильно їх зберігати

d488a4ec-e002-41c1-a71b-e3cd16e6f07e.jpg

Багато людей надають перевагу збереженню паролів у браузері. Дійсно, це дуже зручно, але існує декілька вагомих причин, чому цього робити не варто.

Крадіжка паролей шахраями. Якщо зловмисник отримає доступ до вашого комп’ютера або браузера, він може легко вкрасти збережені паролі.

Фізичний доступ сторонніх людей до комп’ютера. Якщо хтось має фізичний доступ до вашого комп’ютера, то така особа зможе переглянути або скопіювати збережені паролі без вашого відома.

Ми рекомендуємо запам’ятовувати паролі, адже це – найнадійніший спосіб їх зберігання. У попередніх публікаціях ми вже розповідали про способи створення складного пароля, а також про те, як його легко запам’ятати.

Слідкуйте за нашими публікаціями та дізнавайтеся більше про лайфхаки створення надійних паролів, а також про їх зберігання, або читайте на сайті НБУ та Держспецзв’язку #КібербезпекаФінансів: https://promo.bank.gov.ua/payment.../autentication.html

#КіберПес