Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

18.10.2024 15:34

«Активні парки – Нестримні»: 81 адаптивний клуб по Україні

970dbfde-c0b0-4715-a1cf-3f48580b7bde.jpg

Ще більше можливостей для ветеранів, людей з інвалідністю та їхніх родин! Проєкт «Активні парки – Нестримні» активно розвивається та створює нові простори для фізичного та психологічного відновлення. Адаптивні клуби є важливим інструментом для повернення до активного соціального життя через спорт і рухову активність.

На сьогодні в Україні вже діє 81 адаптивний клуб, де проводяться заняття з джиу-джитсу, загальної фізичної підготовки, плавання, скандинавської ходьби, регбі та стрільби з лука. Усі напрями адаптовані для людей із різними можливостями, що робить клуби доступними для кожного учасника, незалежно від фізичних обмежень.

💪 Адаптивні клуби – справжні центри сили та відновлення, де професійні тренери допомагають нашим героям відновлюватись та інтегруватися в суспільство.

Завдяки активній роботі та зусиллям ми продовжуємо розширювати мережу адаптивних клубів та плануємо відкрити ще більше клубів по Україні. Клуби працюють для кожного, хто прагне відновитися після важких життєвих обставин.

Запрошуємо ветеранів та всіх, хто потребує підтримки, приєднуватися до адаптивних клубів «Активні парки – Нестримні»! Ваше здоров'я, відновлення та взаємна підтримка – це пріоритет для кожного з нас.

🔗 Детальну інформацію про адаптивні клуби ви можете дізнатись за посиланням: https://ap.sportforall.gov.ua/newspg/CtQk15PA

ℹ️ Заходи проводить Всеукраїнський центр фізичного здоровʼя населення «Спорт для всіх» в рамках флагманського проєкту Міністерства молоді та спорту України «Активні парки: локації безбар’єрного дозвілля», що реалізується в межах Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні - за ініціативи першої леді Олена Зеленська.

#Міністерство молоді та спорту України