Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

17.10.2024 12:27

Запускаємо рекрутинг до топових підрозділів Армії дронів у Дії

79675458-4fc4-4cfc-b93a-adba06b85ef9.jpg

Самостійно обирайте та вступайте до підрозділу без бюрократії 🇺🇦 

Українці, цифровізуємо, щоб обирали ви, а не вас! Відтепер мобілізація до найефективніших підрозділів Армії дронів — це кілька кліків у смартфоні, без походів до ТЦК та бюрократичних процедур. Навіть придатність до служби підтверджуєте галочкою в Дії замість марудних та довгих ходінь кабінетами лікарів.

📲 З Дією ви самостійно обираєте підрозділ та спеціальність. Після подання заяви потрапите тільки в той підрозділ, який обрали. Без перерозподілів та мобілізації через ТЦК.

☝🏻Кожен знайде вакансію до душі в Дії. Серед них — оператори різних дронів — від FPV до нічного бомбера. А також спеціалісти наземної групи обслуговування, інженерії, техніки та ремонту.

Як це зробити❓

Оновіть застосунок Дія — натисніть Сервіси — Вступити в Армію дронів — оберіть напрям та військову частину.

І це все! Заявка полетить на розгляд, і за результатами вас запросять на співбесіду до підрозділу. А далі — ви підпишете контракт та поїдете на навчання.

Рекрутинг до Армії дронів — це зручний майданчик для підрозділів гарантованого «бронювання» вмотивованих бійців. Залучайте всіх охочих українців одразу до бригади без ТЦК і ВЛК.

Чому варто доєднатись до Армії дронів?

Це кропітка робота Генштабу ЗСУ, Міноборони, Мінцифри та Держспецзв'язку за підтримки Президента і фандрейзингової платформи UNITED24.

Третій рік ініціатива активно розвивається й змінює підходи у веденні бойових дій. За цей час команди почали закуповувати БпЛА й масштабувати практику, навчали пілотів, впроваджували ударні роти та укомплектовували їх.

Цифровізуємо, щоб ви займалися важливими справами, а не бюрократією🔥

Сервіс реалізувала Мінцифра у співпраці з Міністерством оборони та рекрутингової платформою Lobby X.

#Дія