Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

17.10.2024 12:13

Стань монтувальником чи монтувальницею сонячних електростанцій!

63eb9de0-dabf-4891-932e-3038e6dbde8f.jpg

Запрошуємо на безкоштовне навчання з монтування сонячних електростанцій у межах ініціативи для створення можливостей для працевлаштування у енергетичному секторі від ПРООН.

📌 Для кого?

Для ветеранів, ветеранок, членів їхніх родин, цивільних жінок. Відбір відбуватиметься за критеріями, що включають відповідність цільовим групам, вимогам професії, мотивації та своєчасність подачі заявки.

📆 Коли та де?

Курс триватиме з кінця жовтня до середини грудня 2024 року в дистанційному форматі, а також передбачена очна семиденна практична сесія в Києві в лабораторії академії «Atmosfera».

📌 Які знання та навички ви отримаєте?

Курс спрямований на отримання не тільки теоретичних знань, а й практичних навичок. Розрахований на новачків і фахівців середнього рівня. Це комбінована програма: записані відеоуроки та семиденна офлайн-теорія і практика. За період навчання ви дізнаєтеся про типи та складові сонячних електростанцій, принцип генерації та підбір обладнання. Розберетеся в тому, які потрібні інструменти та спорядження для виконання монтажних робіт, вивчите типи кріплень для різних станцій, дізнаєтеся про базові налаштування інвертора і збірку щитів захисту.

Отримані навички допоможуть у працевлаштуванні в галузі відновлюваної енергетики, зокрема в сонячній енергетиці, а саме:

✔️ у компаніях, що займаються монтажем та обслуговуванням сонячних електростанцій;

✔️ у громадських організаціях, що займаються питаннями зеленої енергетики, або в компаніях, що розробляють енергетичні проєкти;

✔️ заснувати власну справу з продажу та встановлення сонячних електростанцій;

За підсумками успішного завершення курсу учасники та учасниці отримають сертифікат.

❓ Як подати заявку на участь у навчальному курсі?

Заповнити анкету за посиланням нижче до 23 жовтня. З 24 до 25 жовтня ми зв'яжемося з переможцями конкурсу для підтвердження участі та узгодження всіх нюансів.

Посилання на анкету https://forms.gle/m1sxQVt2Xn2LHNn46

Проїзд проживання і харчування під час очної частини навчання оплачується Більше інформації та перелік критеріїв доступні за посиланням у коментарі до допису.

Кількість місць обмежена, тому відповідність усім критеріям не обов’язково автоматично гарантує участь.

#UNDP Ukraine / ПРООН в Україні