Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

17.10.2024 07:59

Власники постраждалого від війни бізнесу можуть взяти участь в освітньо-стипендіальній програмі «Міцність 2»

d2b7bf62-2bb6-4291-96f1-5945f512fca9.jpg

Долучитися до неї пропонують підприємцям із Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей. А також власникам релокованого бізнесу із прифронтових територій. Про це повідомляє Дія.Бізнес.

❗️У межах проєкту вони здобудуть необхідні знання й отримають фінансову допомогу для відновлення або розвитку своєї діяльності.

На учасників чекають 3 освітні модулі з маркетингу, цифровізації та масштабування. Також передбачені консультації з психологом і менторський супровід.

За результатами навчання 42 підприємці отримають стипендію на підтримку своєї справи. А також матимуть змогу позмагатися за головні стипендії на придбання обладнання у розмірі 820 тисяч гривень, 615 тисяч гривень і 492 тисяч гривень.

❗️Загальний фонд стипендій становить понад 12,7 мільйона гривень.

Програма розпочнеться у листопаді 2024 року і триватиме 3 місяці. Долучитися до неї можна онлайн та офлайн.

Дізнатися докладніше про умови участі, а також подати заявку можна за посиланням (https://www.micnist.com/). Дедлайн — 28 жовтня 2024 року.

Освітньо-стипендіальну програму «Міцність 2» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Зміцнення громадської довіри» (UCBI).

#Мінреінтеграції