Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

16.10.2024 10:12

Регіони України готові до зими

56ec73f2-f15a-44d9-b980-c69e11891abd.jpg

Наразі понад 18 тисяч котелень і 4,8 тисячі центральних теплових пунктів перебувають на стадії готовності до подання тепла. Про це поінформували під час засідання Штабу з підготовки ЖКГ та енергетики до осінньо-зимового періоду, повідомляє Мінвідновлення.

❗️Серед учасників — представники Мінреінтеграції та інших центральних органів влади, ОВА, місцевого самоврядування та енергетичних компаній. Засідання відкрив Перший заступник Міністра розвитку громад та територій України Василь Шкураков.

На засіданні розглянули ситуацію в областях, де ще не завершили встановлення когенераційних установок — систем, що допомагають забезпечити енергонезалежність у випадку відключень.

❗️Також наголосили, що громади мають бути готові до можливих надзвичайних ситуацій і мати план дій на випадок повного виведення енергосистеми з ладу.

Під час заходу відзвітували про результати співпраці з міжнародними партнерами для постачання когенераційних установок і блочно-модульних котелень. Особлива увага приділяється прифронтовим територіям.

#Мінреінтеграції