Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

10.10.2024 09:52

Міністерство закордонних справ України відкриває двері для молоді!

325e7625-5af7-48dc-b8f8-30aebe5405d4.jpg

Мрієте почати кар’єру у дипломатії та захищати інтереси України на міжнародній арені? Ми шукаємо амбітних та патріотичних молодих людей, які прагнуть приєднатися до нашої команди в цей доленосний час.

Сьогодні на сайті МЗС з’явилися 50 вакансій для молоді на початкові щаблі дипломатичної кар’єри: аташе та провідних спеціалістів. До прикладу, серед відкритих посад є: Аташе відділу публічної дипломатії та іміджевих проєктів Департаменту публічної дипломатії та комунікацій, Аташе відділу прийому офіційних делегацій Департаменту державного протоколу, Аташе відділу співробітництва у безпековій і оборонній сферах Департаменту ЄС і НАТО, Провідний спеціаліст відділу антикризового центру Управління консульського захисту Департаменту консульської служби та багато інших цікавих посад.

Це унікальна можливість для тих, хто хоче розвиватися в дипломатії, захищати Україну та формувати її майбутнє на світовій арені 🇺🇦

ℹ️ Вимоги: знання двох іноземних мов та рівень магістра або бакалавра, залежно від посади. Особливо вітається знання рідкісних мов. Будемо раді також бачити в команді і ветеранів та ветеранок!

💼 Не пропустіть свій шанс! Дізнайтеся більше про вакансії на нашому сайті: https://mfa.gov.ua/vacancies

#Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine