Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

07.10.2024 13:26

Що найбільше турбує ветеранів та ветеранок у сфері медичних сервісів?

2b75d88d-a2d6-4c54-89ef-538d4d533237.jpg

Нещодавно команда Програма реінтеграції ветеранів IREX презентувала дослідження щодо проблем та викликів, які постають перед ветеранами та ветеранками під час реінтеграції до цивільного життя.

Ділимося головними тезами, що стосуються медичної сфери:

👉 Респонденти здебільшого задовільно оцінюють обсяг наданих базових медичних послуг, втім часто вказують на проблеми із забезпеченням належної якості цих послуг.

👉 Однією з найбільших проблем вказується відсутність впровадження або застосування єдиних стандартизованих протоколів лікування, а також потреба систематизації медичних послуг та діагнозів на військовій службі.

👉 З-поміж основних проблем, респонденти зазначали відсутність в країні достатньої кількості лікарень та шпиталів, що мають необхідне технічне обладнання та медичний персонал.

👉 Респонденти озвучували запит на збільшення кількості реабілітаційних закладів та можливостей, а також, залучення родин військових до реабілітаційних програм.

👉 Іншою проблемою є диспропорція у забезпеченні медичної інфраструктури між містами та в регіонах, а також перевантаженість системи послуг на територіях поблизу лінії фронту.

🔗 Більше інформації у нашому дослідженні: https://bit.ly/4dFLSVo

#Програма реінтеграції ветеранів IREX