Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

04.10.2024 13:38

Відкрито реєстрацію на програму LIFT!

1853c9b0-d71c-4c8e-bdca-5b6bd1bdd509.jpg

Якщо ви молодий підприємець чи підприємиця із малої громади і шукаєте можливості для розвитку свого бізнесу, тоді поспішайте зареєструватись на програму бізнес-підтримки LIFT.

🟢 Що пропонує LIFT?

✔️ Індивідуальні консультації з експертами_ками у сфері фінансів, маркетингу, PR, юриспруденції, автоматизації бізнес-процесів, експорту та багато іншого.

✔️ Допомогу у розробці бізнес-плану і підготовці заявки на грантове фінансування.

✔️ Офлайн-зустрічі у Києві із провідними підприємцями_ицями та експертами_ками для обміну досвідом і налагодження ділових контактів.

Завдяки участі, ви здобудете необхідні знання та навички для розвитку та масштабування власної справи, а також матимете можливість отримати грантове фінансування у розмірі 10 000 доларів США на реалізацію затвердженого бізнес-проєкту та досягнення бізнес-цілей.

LIFT допоможе вам не лише адаптуватися до нових реалій, але й побудувати стійкий та успішний бізнес!

👤 Хто може взяти участь?

Молоді підприємці та підприємиці віком до 29 років з громад до 100 000 осіб, які не менше одного року ведуть офіційно зареєстровану підприємницьку діяльність та готові розвивати свій бізнес.

🔗 Реєструйтесь прямо зараз та відкрийте нові можливості для свого бізнесу! 👉https://bit.ly/3MWmwYv

Проєкт LIFT реалізується Home of Startups Accelerator в межах програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки USAID - US Agency for International Development та виконується IREX у партнерстві з Making Cents International (MCI).

#Міністерство економіки України