Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

02.10.2024 11:29

Всі зусилля держави – на створення умов для військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх родин

e103b539-973a-420c-a4f2-b3d088d8b177.jpg

🔹На цьому наголосила Міністерка у справах ветеранів України під час курсів підвищення кваліфікації військовослужбовців за напрямом діяльності цивільно-військового співробітництва у ЗСУ, де вперше відбулася підготовка за навчальною дисципліною «Соціальний супровід військовослужбовців та членів їх сімей».

🔹Наталія Калмикова зауважила, що нова система соціального супроводу військовослужбовців має бути основана на взаємодії всіх органів державної влади та місцевого самоврядування.

💬«Всі органи державної влади та місцевого самоврядування мають працювати разом, системно. Якісні сервіси та державні гарантії мають супроводжувати військовослужбовців і під час служби і після її завершення», - зазначила Міністерка.

ℹ Нагадаємо, що у серпні цього року Кабінет Міністрів України визначив порядок роботи та діяльності служб супроводу в інтересах соціальної підтримки Захисників та Захисниць та членів їх родин. Зокрема, служби супроводу будуть створюватися в органах військового управління, у військових частинах, навчальних військових центрах та закладах. Такі служби опікуватимуться військовослужбовцями, особами рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, поліцейськими та членами їх сімей. Основне завдання служб супроводу полягатиме у допомозі військовослужбовцям та їх родинам у вирішенні низки соціальних та медичних питань.

#Мінветеранів