Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

01.10.2024 15:54

Інформуємо про роботу відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради

20e256df-1d53-460c-aea8-10b138d581e6.png

За 9 місяців поточного року відділом надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради було надано 3077 адміністративних послуг, серед них:

  • 749 консультацій;
  • 309 витягів з Реєстру територіальної громади Скадовської міської ради;
  • 1422 громадянам внесено зміни до інформації в Реєстрі територіальної громади Скадовської міської ради;
  • 42 громадянам оброблено та внесено до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України повідомлення про пошкоджене майно, також 22 особи подали інформаційні повідомлення в Реєстр;
  • 148 осіб знято з реєстрації із задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування) за повідомленням Державної міграційної служби України;
  • 3 особам проведено реєстрацію місця проживання/перебування.

Опрацьовано 278 звернень від мешканців Скадовської територіальної громади стосовно питання надання адміністративних послуг.

Опрацьовано 74 заяви щодо актуалізації даних в реєстрі військовозобов’язаних з наданням витягу з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Надано інформацію на 17 запитів отриманих від нотаріусів, що дозволило нашим мешканцям оформити документи на спадщину, також надано відповіді на 4 запити з різних питань.

Оброблено 9 запитів на інформацію від суду щодо надання відомостей про реєстрацію місця проживання та інших персональних даних, що містяться в Реєстрі територіальної громади.

Нагадуємо що оновити інформацію про своє зареєстроване місце проживання або місце проживання вашої дитини в Реєстрі Скадовської територіальної громади можна через портал «Дія», не звертаючись до ЦНАП.

Зверніть увагу: діти віком від 14 років мають самостійно оновлювати інформацію про своє місце проживання.

Послуга доступна на вебпорталі «Дія» (у мобільному застосунку наразі відсутня) за посиланням: http://surl.li/rwmytr.

Якщо ви не можете підписати заяву за допомогою «Дія. Підпис», спробуйте скористатися файловим підписом, наприклад, ключем ПриватБанк.

Пам’ятайте, що вчасно оновлена інформація про своє зареєстроване місце проживання дозволить Вам отримати витяг про зареєстроване місце проживання протягом кількох хвилин, без черг і без необхідності відвідування ЦНАП.