Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

30.09.2024 08:21

Не знаєте, як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід?

1cf9b48d-d203-4b34-957b-cc786d5cb726.jpg

🔸Освітній серіал “Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія” навчить коректно та з повагою комунікувати з військовими, ветеранами й ветеранками.

🔸Ви дізнаєтеся:

▪️ що відчуває людина після повернення додому

▪️ як реагувати на чорний гумор ветерана про набуту інвалідність

▪️ як вислухати людину, коли вона хоче виговоритися

🔸Герої серіалу — військовослужбовці, які діляться досвідом комунікацій із цивільними.

🔸Він містить 11 епізодів із поясненнями експертів, як у різних обставинах спілкуватися коректно, етично та емпатично. Як підтримати, про що варто питати, а яких тем краще не торкатися в розмові з ветеранами, ветеранками та тими, хто служить.

🔸Переглянути освітній серіал “Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія” можна на “Дія.Освіта” https://osvita.diia.gov.ua/.../people-with-war-experience...

та на YouTube-каналі Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської “Ти як?” https://www.youtube.com/playlist...

ℹОсвітній серіал створено з ініціативи Мінцифри у межах комунікаційної кампанії “Ти як?” Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Проєкт є продовженням однойменного розділу “Довідника безбар’єрності” https://bf.in.ua/ — гіда з коректної комунікації — та реалізується за підтримки Координаційного центру з психічного здоров’я КМУ, ГО “Безбар’єрність” та компанії Visa — учасниці спільноти “Бізнес без бар’єрів”.

Наталія Калмикова / Nataliia Kalmykova Руслана Величко Оксана Коляда @Юля Кіріллова

Міністерство цифрової трансформації України Ти як? Олена Зеленська

Координаційний центр КМУ / Mental Health UA Безбар'єрність Visa

#Мінветеранів