Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

24.09.2024 13:12

Без послуг нотаріуса та поїздок до установ — моряки, призначайте через Дію довірену особу для отримання кваліфікаційних документів

d51e91b0-c128-451a-a5ce-72bbb8866ebe.jpg

Перебуваєте в рейсі та не можете забрати кваліфікаційні документи в Адміністрації судноплавства, які оформили в Дії? Більше не потрібно звертатися до нотаріуса й за кошти оформлювати довіреність на іншу людину для отримання ваших документів — призначайте довірену особу за кілька кліків у Дії. Зручно, швидко та безоплатно.

Як це працює?

Моряк подає заяву на порталі Дія про присвоєння звання або підтвердження кваліфікації та вказує довірену особу

Представник отримує на пошту QR-код із рішенням кваліфікаційної комісії та показує його в Адміністрації судноплавства, щоб забрати кваліфікаційні документи.

Раніше моряки витрачали тисячі гривень на послуги нотаріусів. Дія допоможе зекономити гроші й час на послуги нотаріуса, перекладача, пересилання документів та довіреності поштою.

Цифровізуємо, щоб спрощувати життя моряків 🛟

Електронні послуги для моряків на порталі Дія та приведення стандартів дипломування моряків до міжнародних вимог реалізують Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України й Адміністрація судноплавства у співпраці з Міністерством цифрової трансформації за сприяння проєкту «Підтримка цифрової трансформації», що фінансується USAID - US Agency for International Development і UK Dev.

#Міністерство цифрової трансформації України