Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

24.09.2024 10:29

Щорічно на житлову субсидію розраховує чимала кількість громадян

17b97e38-09eb-4af6-a2ad-0db1a97fc307.jpg

❗️Проте, щоб отримати пільгу, їм потрібно дотриматися визначених у законодавстві критеріїв, зокрема – ⛔️ не мати аліментної заборгованості.

🔎Це передбачено Постановою Кабінету Міністрів України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 14.08.2019 року № 807.

➡️ Відтак, згідно з положеннями цього нормативно-правового акту, субсидія не надається, якщо у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, які, за даними Єдиного реєстру боржників (https://erb.minjust.gov.ua), мають заборгованість за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів понад три місяці.

☝️Проте, ця норма має своє виключення та не стосується осіб, які є алко- або наркозалежними, що підтверджується довідкою від лікаря, осіб, до яких застосовуються заходи забезпечення кримінального провадження у вигляді відсторонення від роботи (посади), осіб, до яких застосовуються запобіжні заходи у вигляді домашнього арешту або тримання під вартою.

#Центральне міжрегіональне управління Міністерства юстиції - м.Київ