Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

23.09.2024 08:48

Найважливіше за тиждень 16 вересня — 22 вересня

a6f71fc0-bd4d-4a9d-aa29-6a7c7c3deb42.jpg

❗️Уряд компенсує фермерам 100% вартості розмінування деокупованих земель. У державному бюджеті на виконання програми передбачено 3 млрд грн.

В Україні створили Національний інститут житла. Його заснувала Норвезька рада у справах біженців (NRC) за підтримки Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН). Інститут підтримуватиме зусилля Уряду України та його партнерів щодо збільшення кількості доступного житла для внутрішньо переміщених осіб та людей, будинки яких були пошкоджені чи зруйновані внаслідок війни.

❗️Уряд виділив ще 21 мільйон гривень на компенсації за безоплатне розміщення ВПО у закладах. Йдеться про компенсації за спожиті комунальні послуги під час безоплатного перебування внутрішніх переселенців у приміщеннях об’єктів державної, комунальної та приватної власності.

Уряд ухвалив план заходів з відновлення освіти на деокупованих територіях до 2027 року. Обговорення його положень відбувалося на засіданнях Координаційного штабу з питань ДОТ. Він передбачає формування мережі освітніх закладів, кадрового резерву, забезпечення навчальними матеріалами, надолуження освітніх втрат за час тимчасової окупації тощо.

Україна увійшла до топ-5 країн щодо надання онлайн-держпослуг. Наша країна — єдина у світі, яка розвиває «цифрову державу» в умовах повномасштабного вторгнення.

❗️Продовжується спільний проєкт Мінреінтеграції та ЮНІСЕФ щодо грошової підтримки сімей з дітьми, які проживають на прифронтових територіях України. Цього тижня зимові виплати від ЮНІСЕФ почали отримувати мешканці прифронтової Сумщини.

https://minre.gov.ua/.../najvazhlyvishe-za-tyzhden-16.../

#Мінреінтеграції