Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

20.09.2024 09:51

Я хочу отримувати кешбек за покупки товарів. Як це зробити?

e39e7b90-30bb-4674-9827-60e040ec1381.jpg

Перш за все, варто зауважити, що кешбек 10% нараховується лише за покупки українських товарів в магазинах-учасниках програми «Національний кешбек».

Також вам потрібно оформити собі картку «Національного кешбеку», на яку зараховуватимуться кошти. Розповідаємо поетапно як це зробити:

1️⃣ Підключіть картки до програми «Національний кешбек»:

Це можна зробити через сайт чи застосунок банку або його відділення.

Визначте картки (це може бути картка не одного банку), з яких будуть здійснюватись оплати за товари, і дайте дозвіл на передачу даних про платіжні операції з цих карток при купівлі українських товарів в магазинах, що долучились до програми.

🤝 Наразі до програми долучилися такі банки: ПриватБанк, monobank, Укргазбанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Банк Глобус, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Ощадбанк, Акордбанк та Банк Кредит Дніпро.

2️⃣ Оновіть застосунок Дія, оберіть сервіс Національний кешбек і доєднайте картку, на яку ви хочете, аби здійснювалися виплати кешбеку за програмою «Національний кешбек». 

☝️ Немає різниці з картки якого банку, підключеної до програми, ви оплачуєте товари. Зі всіх покупок, здійснених цими картками, кешбек надходитиме на ту картку, яку ви обрали в Дії.

☑️ Це все. Купуйте українські товари, отримуєте кешбек 10%.

З «Національним кешбеком» вже працюють найбільші і не тільки торговельні мережі, АЗС, аптеки тощо.

⌛️ Зараз триває бета-тест. Громадяни в цей період зможуть надати свої пропозиції або зауваження для вдосконалення механізмів роботи програми через форму на сайті https://madeinukraine.gov.ua.

*Усі в плюсі, коли купуєш українське