Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

19.09.2024 09:10

Міністерство економіки України разом із КШЕ презентували хендбук із залучення фінансування для бізнес

e1c6c0da-f6fd-406c-8b5e-0b7294888833.jpg

16 вересня Міністерство економіки України спільно з Kyiv School of Economics представили практичний довідник з описом доступних програм для бізнесу від українських банків в співпраці з міжнародними фінансовими організаціями.

💬 «Один із ключових блоків посібника — доступ до Ukraine Investment Framework. Це фінансовий інструмент, який допомагає коштом гарантій ЄС та грантів здешевлювати кредити для бізнесу. Загальний обсяг програми — 9,3 млрд євро. Ми сподіваємося, що ці гарантії ЄС допоможуть нам залучити сумарно до 40 млрд євро державних і приватних інвестицій», — зазначила Перша віцепрем’єр-міністерка України – Міністерка економіки України Юлія Свириденко.

💬 «У посібнику бізнес знайде необхідну інформацію, як отримати доступні кредити без застави, які механізми залучення інвестицій на придбання обладнання, як залучити інвестиційні кредити у новий бізнес, та які є шляхи співпраці з DFIs та IFIs для проєктів різної складності», — відмітив заступник Міністра економіки України Volodymyr Kuzyo.

💡Хендбук було підготовлено в межах проєкту Європейського Союзу «Підтримка України у відновленні та відбудові» та проєкту Good Governance Fund «Економічний хаб: Зміцнення макроекономічної стабільності через ефективне управління державними фінансами», який фінансується UK International Development від уряду Великої Британії, що реалізується за підтримки Abt Global та Київської школи економіки.

Завантажити повний текст хендбуку можна за посиланням: https://t.ly/z_4eM

#Міністерство економіки України