Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

18.09.2024 13:01

Стартував пілотний проєкт з відбору водійок автобусів для подальшого працевлаштування She Drives!

0904186a-57bd-407a-9d57-d531dd129fc1.jpg

З 4 вересня триває реєстрація на проєкт “Розширення професійного потенціалу жінок у сфері пасажирських перевезень”. Це безоплатна програма для розвитку професійних навичок майбутніх водійок автобусів.

Головна мета проєкту – створення нових робочих місць для жінок у сфері громадського транспорту та розвиток їхніх професійних компетенцій та навичок для кращої адаптації до потреб ринку праці у сфері пасажирських перевезень.

Учасниці проєкту пройдуть перепідготовку та перекваліфікацію для приведення навичок у відповідність до вимог реформування автобусних перевезень в Україні та міжнародних стандартів. У рамках пілотного проєкту передбачено навчання для 100 жінок.

Якщо ти мрієш отримати професійні знання та стати частиною змін у сфері пасажирських перевезень – цей проєкт саме для тебе.

👩‍🦰 Що на тебе очікує:

Опанування нових навичок в професії безкоштовно.

Гарантоване працевлаштування для учасниць, які успішно пройдуть всі етапи програми, в організаціях, де цінують та підтримують жінок-водійок.

Менторська підтримка від команди професіоналів.

Супровід на новому робочому місці.

Якщо ти:

✔️ Від 21 до 65 років

✔️ Маєш водійське посвідчення будь-якої з перелічених категорій «B»/«C»/«CE»/«D1»

✔️Проживаєш у Києві чи Київській, Дніпропетровській, Запорізькій, Львівській, Полтавській, Чернігівській, Миколаївській області

✔️ Маєш практичний досвід водіння понад 3 роки

✔️ Готова до навчання, нових викликів, та подальшого працевлаштування

👉 Заповнюй анкету до 1 жовтня: https://www.she-drives.com.ua/form

Більше про проєкт за посиланням: https://www.she-drives.com.ua/

Проєкт «Розширення професійного потенціалу жінок у сфері пасажирських перевезень» реалізується ГО «Фундація інституційного розвитку» за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, в партнерстві зі структурою ООН Жінки та за фінансової підтримки Швеції.

#Київська обласна державна адміністрація