Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

10.09.2024 08:33

Програмою "Власна справа" за два роки скористалися (https://t.me/Denys_Smyhal/8419) 19,5 тис. людей

db764620-759b-48c7-bb23-98bc3260fe03.jpg

Вони отримали від держави понад 4,6 млрд грн та сплатили податків на суму 2,6 млрд грн.

Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, запускаючи програму Уряд ставив перед собою три цілі:
● Дати людям ресурс на реалізацію своїх бізнес-проектів та бізнес-ідей. Відкрити власну кав’ярню, перукарню, майстерню чи магазин. Або розширити вже наявні потужності, модернізуватись, запропонувати клієнтам нові товари чи послуги.
● Робочі місця. Учасники програми "Власна справа" вже створили 38 тис. нових робочих місць. І ця цифра постійно зростає.
● Змінити структуру української економіки та посилити значення малого і середнього бізнесу. Саме він буде одним із драйверів відбудови, а потім подальшого економічного зростання України.

“Крім того, з квітня 2023 року стартував ветеранський компонент програми "Власна справа". Наразі понад тисяча ветеранів та їхніх рідних долучилися до отримання державних грантів на суму 480 млн грн”, – зауважив очільник Уряду.

Він підкреслив, що програма постійно адаптується під потреби українців. Наразі відкрито можливість отримати безповоротні кошти для молоді до 25 років, для дружин та чоловіків загиблих воїнів, для виноробів, для підприємців, які працюють на території активних бойових дій. 

#Уряд online