09.09.2024 11:18
Які виклики стоять перед підприємцями в процесі впровадження харчового законодавства та як швидко знайти вирішення питань
Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood продовжує інформувати виробників харчових продуктів про зміни в харчовому законодавстві.
Наступний блок стосується особливостей вимог до для малих і ремісничих виробників. Зокрема, на що слід звернути увагу підприємцям під час впровадження харчового законодавства. З якими викликами вони зіштовхнуться під час застосування нових правил і вимог. Це можуть бути питання фінансових та кадрових ресурсів, обмежений простір виробничих приміщень, невідповідне обладнання тощо.
З інфографіки ви дізнаєтеся, які рішення допоможуть швидко і ефективно вирішити ці питання.
Більше корисних інфографік тут https://minagro.gov.ua/.../korysni-infohrafiky-u-sferi...
Довідково: EU4SaferFood- проєкт Європейського Союзу, який допомагає Україні вдосконалити систему контролю у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин, який допомагає Міністерству аграрної політики та продовольства України та Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Зокрема, у розробці та впровадженні ключових реформ на основі права ЄС у сферах безпечності харчових продуктів, здоров'я та благополуччя тварин, а також фітосанітарії; вдосконаленні української системи державного контролю у цих сферах для забезпечення узгодженості зі стандартам ЄС.
Більше новин - http://surl.li/umzhef
Поділитись
Дізнайтеся також
28/11/2024
Як правильно скласти договір оренди житла?
28/11/2024
Важливість резервного копіювання даних
28/11/2024
Нові можливості на Profosvita Online!
Усі новини