Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

05.09.2024 11:28

У рейс без корупційних схем. Моряки рядового складу, отримуйте кваліфікаційні документи через Дію

27a60ac7-0770-461f-9ceb-d86f5f89c87c.jpg

Розширюємо можливості сервісу Дипломування членів екіпажів суден на порталі Дія. Відтепер моряки рядового складу також отримуватимуть кваліфікаційні документи зручно, швидко та з будь-якої точки світу.

Кваліфікаційні документи підтверджують професійну підготовку моряків та право працювати на суднах у національних та міжнародних водах. Раніше їх можна було оформити тільки офлайн, тепер — у кілька кліків у Дії моряки оформлюватимуть свідоцтва:

🚢 фахівця вахтового матроса

🚢 кваліфікованого матроса

🚢 вахтового моториста

🚢 кваліфікованого моториста

🚢 суднового електрика

🚢 суднового кухаря

🚢 боцмана

Як скористатися сервісом у Дії ❓

Авторизуйтеся на порталі Дія 👉🏻 Дипломування членів екіпажів суден 👉🏻 заповніть заяву 👉🏻 підпишіть Дія.Підписом 👉🏻 заява відправляється на розгляд Адміністрації судноплавства.

Результати розгляду надійдуть на портал Дія та на електронну пошту.

Процес дипломування моряків був однією з найкорумпованіших сфер. Рік тому розпочали боротьбу з корупцією та цифровізацію сфери. І за рік моряки 34+ тисячі разів скористалися прозорими сервісами на порталі Дія.

Цифровізуємо, щоб руйнувати корупційні схеми 🦾

Електронні послуги для моряків на порталі Дія та приведення стандартів дипломування моряків до міжнародних вимог реалізують Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України й Адміністрація судноплавства у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України за сприяння Проєкт “Підтримка цифрової трансформації”, що фінансується USAID і UK Dev.

#Міністерство цифрової трансформації України