Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

04.09.2024 16:33

Понад 160 ветеранів зареєструвалися для участі у Strong Spirits Games 2024

05f2b5c0-d2ef-40ea-8180-e5034d74e9e1.jpg

14 вересня 2024 року відбудуться відбіркові змагання Strong Spirits Games, організовані Міністерством у справах ветеранів України спільно з Громадською організацією «Федерація стронгмену України».

Ці змагання — частина відбору на престижний міжнародний турнір Arnold Classic Europe, який пройде в жовтні в Мадриді, Іспанія.

На сьогодні вже понад 160 ветеранів війни підтвердили свою участь у цих спортивних змаганнях.

Мета заходу — допомогти ветеранам відновити фізичну та ментальну стійкість через спорт, сприяти їх соціальній адаптації після поранень та травм, отриманих під час виконання службових обов’язків. Учасники змагатимуться в кількох дисциплінах, таких як жим лежачи, ривок гирі та веслування на тренажері.

50 найкращих учасників увійдуть до складу національної збірної, яка представлятиме Україну на Arnold Classic Europe — одному з наймасштабніших спортивних фестивалів у Європі.

Проєкт Міністерства у справах ветеранів України «Розвиток спорту для ветеранів» у межах Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні. Стратегія розроблена за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

#Мінветеранів