Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

03.09.2024 16:53

Спрощуємо умови ведення бізнесу в Україні — Уряд затвердив покроковий план для прискорення дерегуляції

c62e70cf-c4e5-4314-be67-820d6affb07c.jpg

Затверджений план є одним з міжнародних зобов’язань України, зокрема в рамках реалізації реформи «Поліпшення регуляторного середовища» в межах Ukraine Facility.

ℹ️ Більше про план прискорення дерегуляції:

Він містить чіткі терміни, протягом яких органи виконавчої влади мають скасувати, спростити чи удосконалити інструменти;

План має близько 100 завдань та 140 покрокових заходів, спрямованих на спрощення умов провадження підприємницької діяльності в різних сферах;

Згідно Плану, передбачається, що значну частину роботи центральні органи виконавчої влади мають провести до кінця 2024 року.

☝️ Загалом за час своєї роботи МРГ з дерегуляції переглянула 1323 регуляторних інструменти для бізнесу. З них 456 рекомендовано скасувати, 584 – спростити. Наразі скасували вже 122 інструменти.

До роботи МРГ залучені експерти Офіс ефективного регулювання BRDO, Центр Економічного Відновлення, Центр економічної стратегії / Centre for Economic Strategy, EasyBusiness, Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», USAID/UKAid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

Більше про новий покроковий план для прискорення дерегуляції: https://bit.ly/4cLzVNC

#Міністерство економіки України