Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

30.08.2024 09:53

Інформуємо про роботу відділу надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради

026e77f3-421e-415b-8e39-fdbcc532e446.png

За 8 місяців поточного року відділом надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради було надано 2542 адміністративних послуги, серед них:

  • 591 консультація;
  • 254 витяги з Реєстру територіальної громади Скадовської міської ради;
  • 1152 громадянам внесено зміни до інформації в Реєстрі територіальної громади Скадовської міської ради;
  • 36 громадянам оброблено та внесено до Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України повідомлення про пошкоджене майно, також 10 осіб подали інформаційні повідомлення в Реєстр;
  • 141 особу знято з реєстрації із задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування) за повідомленням Державної міграційної служби України;
  • 3 особам проведено реєстрацію місця проживання/перебування.

Опрацьовано 254 звернення від мешканців Скадовської територіальної громади стосовно питання надання адміністративних послуг.

Опрацьовано 74 заяви щодо актуалізації даних в реєстрі військовозобов’язаних з наданням витягу з Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Надано інформацію на 15 запитів отриманих від нотаріусів, що дозволило нашим мешканцям оформити документи на спадщину, також надано відповіді на 4 запити з різних питань.

Оброблено 8 запитів на інформацію від суду щодо надання відомостей про реєстрацію місця проживання та інших персональних даних, що містяться в Реєстрі територіальної громади.

Водночас наголошуємо і пропонуємо вам перевірити та актуалізувати свої дані в Реєстрі територіальної громади Скадовської міської ради. Перевірте правильність та актуальність ваших особистих даних, які вже містяться у Реєстрі. Якщо дані відсутні їх треба внести. Звертайтеся вчасно та актуалізуйте свої дані після отримання паспорта у зв'язку з одруженням/розлученням, закінченням терміну тощо, а також дані своїх дітей, які досягли 14 річного віку перед отриманням ними ID-паспорта. Навіть якщо ви маєте паспорт у вигляді книжечки, радимо вам зробити перевірку свої даних в Реєстрі.

Нагадуємо, що вчасно проведена актуалізація відомостей в Реєстрі територіальної громади дозволить Вам отримати витяг про місце реєстрації протягом кількох хвилин, без черг і відвідування ЦНАП. Нині гостро стоїть питання щодо наповнення Реєстру територіальної громади Скадовської міської ради, тому ми вкотре звертаємося до всіх мешканців нашої громади з проханням долучитися до формування реєстру. Для цього Ви можете заповнити Google Форму за посиланням: http://surl.li/phgut.

dbf9374e-a4fa-4afb-b15e-d85d68577c9f.png