Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

29.08.2024 12:50

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва. Результати акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація»

04243a14-859c-4e83-8c20-2ad2b0c93e1b.jpg

Провели Grand Pitch Day — фінал акселераційної програми, яка підтримує підприємиць у запуску та розвитку бізнесу, «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація». 12 фіналісток пітчили перед журі бізнес-ідеї, щоб отримати по 400 тисяч гривень у категоріях «Дебютантка», «Візіонерка» та «Безбар’єрний бізнес-проєкт».

Переможницями проєкту стали:
🏆 Ольга Обʼєдкова, FIBO school, онлайн-школа з математики, у категорії «Дебютантка»
🏆 Антоніна Борисюк, RNB STUDIO, фото- та відеостудія, у категорії «Візіонерка»
🏆 Світлана Шевченко, VETERANOCOFFEE, мережа кав’ярень, у категорії «Безбар’єрний бізнес-проєкт»

Другий сезон акселератора «Відважна» об’єднав понад 4 000 учасниць. За 4 місяці навчання вони пройшли 17 освітніх модулів, отримали менторську підтримку та бізнес-пропозиції від партнерів. Загалом учасниці залучили 5,2 мільйона гривень — 40 фіналісток по 100 тисяч гривень і 3 переможниці додатково — по 400 тисяч. 

Вітаємо відважних підприємиць. Уперед до нових можливостей 💫

Новий сезон візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)», глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa.

#Міністерство цифрової трансформації України