Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

23.08.2024 15:31

Понад 33 тисячі моряків скористалися сервісами на порталі Дія — результати роботи за рік

ead3dbf0-9278-4ded-8418-95a025cb2a52.jpg

Процес дипломування моряків був однією з найкорумпованіших сфер. Документи отримували лише через приватних посередників і повз держбюджет проходило близько $150 млн щорічно. Рік тому розпочали боротьбу з корупцією та запустили прозорі сервіси для моряків на порталі Дія. У результаті кожен другий моряк подавав заявку до Адміністрації судноплавства онлайн.

Із Дією з будь-якої точки світу ви можете скористатися сервісами онлайн:

🚢 присвоєння звання та підтвердження кваліфікації

🚢 подання заявки на проходження іспиту — в Україні та Польщі

🚢 оскарження, якщо відмовили в отриманні кваліфікаційних документів

Важливо, що система логує кожен крок члена комісії, який опрацьовує заявку моряка. А етапи обробки можна відстежити в реальному часі. Все максимально прозоро та зрозуміло.

Вже скоро розширимо сервіси для моряків на порталі Дія — дипломуватися онлайн зможуть моряки не тільки командного, а й рядового складу.

Руйнуємо корупційні схеми 👊🏻

Електронні послуги для моряків на порталі Дія та увідповіднення стандартів дипломування моряків до міжнародних вимог реалізують Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України й Адміністрація судноплавства у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України за сприяння Проєкт “Підтримка цифрової трансформації”, що фінансується USAID і UK Dev.

#Міністерство цифрової трансформації України