Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

21.08.2024 14:27

Фінал жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація». Долучайтеся до події

b60584fc-c434-4c51-8726-bad648be4d28.jpg

Дізнайтеся, хто стане переможницями проєкту на фінальному Grand Pitch Day. 12 фіналісток представлять журі розроблені бізнес-ідеї, а 3 найкращі проєкти в категоріях «Дебютантка», «Візіонерка» та «Безбар’єрний бізнес-проєкт» отримають по 400 тисяч гривень на розвиток власної справи.

👥 Серед членів журі Grand Pitch Day: 

📝 Брук Хардінг, заступниця Керівника офісу ініціатив перехідного періоду, USAID
📝 Світлана Чирва, віцепрезидентка, регіональна менеджерка Visa в Україні та Молдови
📝 Ірина Старомінська, голова правління АТ «Універсал Банк»
📝 Уляна Пчолкіна, громадська діячка, консультантка з питань безбарʼєрності та доступності Superhumans Center, Голова правління ГС «Ліга сильних», заступниця Голови правління ГО «Група активної реабілітації»
📝 Ольга Роєнко, креативна підприємиця, менторка стартапів та малого й середнього бізнесу

🗓 Дата та час: 28 серпня об 11:30
🎥 Онлайн-трансляцію заходу дивіться на YouTube-каналі Дія.Бізнес.
 
Запрошуємо представників медіа долучитися до фіналу офлайн. Для акредитації заповнюйте реєстраційну форму до 26 серпня 12:00 за посиланням

Нагадаємо, «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» — акселератор для українок, які хотіли започаткувати власну справу або потребували підтримки в розвитку дійсного мікро- чи малого бізнесу. 

Новий сезон візійного жіночого акселератора «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» впроваджує мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту й за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID «Зміцнення громадської довіри (UCBI)», глобальної ініціативи She’s Next Empowered by Visa.

#Міністерство цифрової трансформації України