Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

08.08.2024 10:09

40 000+ українців за кілька кліків сформували військово-обліковий документ на порталі Дія

c4627054-778f-48aa-9c0f-428da8880800.jpg

У життєвих ситуаціях — від працевлаштування на роботу — до проїзду блокпоста потрібен військово-обліковий документ із QR-кодом. Дія потурбувалась, щоб ви могли сформувати документ за кілька кліків на порталі. Тиждень як запустили сервіс — і вже 40 000+ українців сформували документ. 
 
За потреби роздрукуйте його чи зберігайте в електронній версії. Адже документ з Дії має таку ж юридичну силу, як і паперовий чи застосунок Резерв+. Це зручно, бо кожен може перевірити коректність інформації в реєстрі Оберіг, зокрема про бронювання.  
  
Окей, Діє👀 Як отримати документ?  
Авторизуйтесь на порталі Дія👉🏻 сервіс Військово-обліковий документ (https://diia.gov.ua/services/vijskovo-oblikovij-dokument)👉🏻Подайте заяву 👉🏻підпишіть заяву електронним підписом.  
  
Протягом 10 хвилин отримаєте документ у кабінет громадянина.  
  
Послуга реалізується Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством оборони. Реєстр призовників, військовозобов'язаних та резервістів Оберіг модернізується за підтримки Європейського Союзу в межах проєктів EU4DigitalUA та DT4UA, що впроваджує естонська Академія електронного управління.

#Дія