Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

06.08.2024 09:08

Як технології Palantir допомагають упроваджувати комплексну політику Школа офлайн

b0610b5e-2caf-4f27-a9f2-d0352bc1af59.jpg

Доступ дітей до очного навчання — важливий крок до якісних змін в освіті.  В онлайн-форматі в одному класі можуть навчатися діти з-за кордону, на тимчасово окупованій території, а частина дітей сидить офлайн у класі. Такий формат не враховує освітні потреби кожної дитини. Щоб адаптуватися під потреби кожної категорії дітей та повернути учнів за парти, МОН запустило комплексну програму Школа офлайн. 

Безпечне очне навчання неможливе без укриттів у школах. Тож за допомогою технологій топової світової компанії Palantir ми проаналізували величезний масив освітніх даних. На мапу нанесли детальну інформацію про школи: наближення до лінії фронту та об’єктів інфраструктури, формат навчання, статус громади, кількість учнів і персоналу та інші дані для аналізу. Далі система допомогла визначити, які регіони пріоритетні, щоб побудувати або відремонтувати там укриття в школах. У результаті вже 57 шкіл будують та ремонтують укриття. 

Зазвичай на якісну обробку таких масивів даних аналітики витрачали до кількох днів. Технології Palantir допомагають автоматизувати процеси та пришвидшити цю роботу в рази. 

🔗 Чому важливо повернути школярів до очного навчання, якою буде Школа офлайн та як освітній процес збереже зв’язок з Україною в дітей за кордоном і на ТОТ, читайте в колонці Михайла Федорова для РБК-Україна.

#Мінцифра