Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

01.08.2024 09:54

Зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізаціі‌, на особливий період.

231d073f-ed22-488d-9ea6-f40e1248af5c.jpg

Постановою Кабінету Міністрів Украі‌ни від 9 липня 2024 року № 807 внесено зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізаціі‌, на особливий період.

Повістка формується:
за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів 
або бланк повістки заповнюється представником районного (міського) ТЦК та СП або його відділу.

Керівник районного (міського) ТЦК та СП або його відділу накладає на повістку кваліфікований електронний підпис або особисто підписує повістку та скріплює гербовою печаткою. 

У разі формування повістки за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів керівник районного (міського) ТЦК та СП або його відділу накладає на повістку кваліфікований електронний підпис у день її формування. 

Повістки, сформовані за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, після накладення керівником районного (міського) територіального центру комплектування та соціальноі‌ підтримки або його відділу кваліфікованого електронного підпису можуть: 

- централізовано друкуватися разом з описом вкладення і надсилатися військовозобов’язаним та резервістам засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення

- вручатися військовозобов’язаним та резервістам під час оповіщення.

#Херсонський обласний ТЦК та СП