Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

29.07.2024 13:18

Як допомогти своїй дитині, якщо нам самим страшно? Коли та як встановлювати правильні межі у вихованні? Що можуть зробити батьки, аби зберегти свою психіку та захистити ментальне здоров’я своїх дітей?

66a76c31ed92b__мінсоц.webp

За підтримки наших партнерів Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Всеукраїнського громадського центру “Волонтер” 21 спеціаліст з 14 нещодавно відкритих Центрів життєстійкості пройшов навчання за програмою “Батьківство без стресу”.

За три дні інтенсиву психологи та фахівці соціальної роботи обмінялися досвідом та отримали практичні інструменти, які тепер зможуть застосовувати у роботі.

👪 Розвиток навичок позитивного батьківства – один із пріоритетних напрямів роботи Центрів життєстійкості. У просторах проводяться сімейні та індивідуальні консультації, ряд терапевтичних занять для дітей і підлітків, а також – тренінги для батьків й опікунів. 

Центри життєстійкості – пілотний проєкт Міністерства соціальної політики, який є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» Першої леді Олени Зеленської.

#Мінсоцполітики

99c579cd-ca3d-480d-918d-f39e30c8855d.jpg