Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

24.07.2024 09:34

Залучайте інвестиції на розвиток технологічних продуктів. Шукаємо 6 стартапів, які представлять Україну на deep-tech саміті NORDEEP

66a09ff153099__photo_2024-07-24_09-31-56.jpg

Nordic Deep Tech Business Summit — перша і єдина в Європі конференція з deep-tech. Це технологічні рішення, засновані на інженерних інноваціях або наукових розробках, які використовують у різних напрямах — від медичної сфери до аграрних технологій. Щороку подія збирає тисячі стартапів, дослідників, медіа та інвесторів, щоб обʼєднати науку й бізнес. На конференції учасники зможуть налагодити вигідні партнерства, залучити інвестиції та знайти нових клієнтів. 

Конференція NORDEEP відбудеться 18–19 вересня у Фінляндії. Для участі відберуть 6 стартапів, які увійдуть до складу національної делегації. Тож подавайтеся, якщо ваш стартап:

👉🏻 deep-tech на ранній стадії
👉🏻 зареєстрований в Україні та позиціонує себе як український 
👉🏻 має розроблений робочий прототип
👉🏻 за рівнем готовності технології (TRL) — 5 і вище 
👉🏻 має великий ринковий потенціал — готовий до залучення інвестицій чи реалізації пілотних проєктів 

📅 Встигніть подати заявку до 23:59 11 серпня. Деталі та форма аплікації за посиланням.

Покажіть світові потужний український deep-tech 🦾

Участь представників української екосистеми організовують Міністерство цифрової трансформації України, Український фонд стартапів та YEP за підтримки Ukraine-Moldova American Enterprise Fund у партнерстві з європейським консорціумом Seeds of Bravery.

#Мінцифра