Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

06.07.2024 16:59

За останні 7 місяців близько 60 мільйонів гривень грошової допомоги отримали українці, які перемістилися з ТОТ або були евакуйовані із прифронтових територій

66894d7211ab2__Мінреінтеграції-темна.jpg

Таким став результат роботи гуманітарного проєкту, який реалізувався за ініціативи Мінреінтеграції за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) та у співпраці з АТ «Укрпошта».

❗️Проєкт передбачав виплати одноразової грошової допомоги у розмірі 3600 гривень на людину. Її отримували українці, які виїжджали з тимчасово окупованих територій через пункти пропуску Колотилівка — Покровка та Мокрани — Доманове. Або евакуювалися із прифронтових населених пунктів евакуаційними маршрутами.

Проєкт виявився ефективним механізмом фінансової підтримки евакуйованого населення. Протягом терміну його дії (з 10 грудня 2023 року до 6 липня 2024 року) кошти отримали понад 16 тисяч людей на суму близько 60 мільйонів гривень.

❗️Термін дії цього гуманітарного проєкту закінчується на початку липня поточного року.

Зазначимо, що вказана ініціатива стала вдалим прикладом співпраці Мінреінтеграції з МОМ, національним оператором зв’язку та обласними військовими адміністраціями для підтримки евакуйованого населення.

📲Мінреінтеграції