Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

04.07.2024 11:25

Американські можливості для українських стартапів. 12 технологічних проєктів презентували Україну на SelectUSA

66865c2ede438__Мінцифра.png

Це одна з найбільших американських інвестподій. Саміт щороку об’єднує тисячі інвесторів, представників компаній та стартапів, організацій економічного розвитку й експертів галузі для укладення ділових угод. Україну в цьому році представляла національна делегація з 12 технологічних проєктів.

До неї увійшли такі стартапи, як Platma, EcoFactor, Almexoft, GetPin, SmartZavod, Mark Health, Deus Robotics, efarm.pro, Metatable.ai, Profeed, Vrnet.io та Zibra AI.

На саміті 🇺🇦 команди отримали рекомендації  щодо запуску бізнесу в США та налагодили вигідні партнерства. А також відвідали два додаткові заходи для технологічних стартапів від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Під час першого івенту стартапи відвідали Український дім, де послухали виступи та поспілкувалися з американськими та українськими дипломатами. На другому — обговорили ІТ-експорт, венчурне фінансування та розвиток людського капіталу в Україні.

Популяризуємо бренд українського технологічного сектору разом 🇺🇦

Участь української делегації на 2024 SelectUSA Investment Summit відбулася за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» разом з Американською комерційною службою за сприяння Міністерства цифрової трансформації України та Українського фонду стартапів.

#Мінцифра