Тут надають

якісні послуги!

Центр надання адміністративних послуг

Скадовська територіальна громада

27.06.2024 10:28

Бета-тест 📲 Подайте заяву до міжнародного Реєстру збитків у Дії про пошкоджене або знищене майно, яке розміщене на окупованих територіях або в зонах бойових дій

667d145c646b7__photo_2024-06-27_10-26-06.jpg

Працюємо, щоб кожен українець мав можливість долучитися до формування фундаменту репарацій і отримав компенсацію за вчинки росії. Розширюємо можливості для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків у Дії. Щоб сервіс працював чітко й без помилок, запускаємо бета-тест нового етапу.  
 
Долучайтесь до тестування і подавайте заяви до Реєстру, якщо ви є власником пошкодженого або знищеного житла, зокрема якщо: 
 
📍 право власності на ваше майно не зареєстроване в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно  
📍 немає акту про пошкоджене майно і ви не подавались на програму єВідновлення 
📍 ваша оселя на тимчасово окупованих територіях або в зоні бойових дій 
 
Важливо, щоб кожен постраждалий українець подав заяву про завдану шкоду. Так ми покажемо усьому світові реальну картину збитків й звірств від вчинків окупанта. І найважливіше — ваші заяви допоможуть запустити компенсаційний механізм 👉🏻 трансформуються в репарації й відновлення країни❤️‍🩹 
 
Тож долучайтеся до бета-тестування, якщо ви: 
✔️громадянин України 
✔️повнолітній 
✔️маєте картку платника податків 
 
Записуйтесь на бета-тест за посиланням 👈
 
Формуйте фундамент для репарацій просто зараз 🇺🇦 
 
Сервіс у Дії та вимоги до розроблення міжнародного Реєстру реалізовано у співпраці з Міністерством цифрової трансформації та Міністерством юстиції за підтримки проєкту USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».